Totul pentru familia mea Episodul 9 Rezumat

Totul pentru familia mea Episodul 9 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 9?

Totul pentru familia mea Episodul 9: La spital, familia lui Orhan află că bărbatul este în stare critică și această veste tristă, o scoate din minți pe Sengül, care își varsă amarul pe bieții copii, pe care îi consideră vinovați de cele întâmplate cu soțul ei.

Harika se duce la spital să-l consoleze pe Ogulcan, care i-a fost alături în momentele dificile din viața ei

Deși medicii au reușit să-i salveze viața lui Orhan, vestea tristă că ar putea rămâne paralizat când se va trezi din anestezie, o face pe Sengül să dea vina pe nepoții ei pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Ea nu mai ține cont că se află în sala de așteptare și le spune copiilor că singurul lucru pe care l-au adus e necazul. Când merge acasă să ia niște haine, le ordonă lui Ömer și Asiye să plece de acolo, pentru că nici nu mai suportă să-i aibă prin preajmă și să-i vadă in fata ei, în timp ce soțul ei se zbate între viață și moarte.

Cei patru frați au rămas fără adăpost și fără bani și își petrec noaptea pe stradă, dormind pe bancă din stația de autobuz.

Totul pentru familia mea Episodul 9

Kadir nu plănuiește să lase totul așa și face plângere împotriva lui Berk. Polițiștii se duc la școală și îl arestează pe tânăr. Când tatăl său, Resul când află acest lucru, îl imploră pe Akif să intervină și să-l elibereze pe băiat din închisoare, deoarece el este plecat cu afaceri. Totuși, acest lucru nu pare a fi ușor și Akif încearcă să o convingă pe Sengül să-l ajute.

Deși Sengül a acceptat să nu depună plângere, în schimbul unei sume mari de bani, Kadir și restul fraților săi nu au de gând să tacă. În plus, frații micuței Emel decid să plece din Istanbul și încep să adune puținii bani pe care îi mai au. Ei își amintesc că celălalt unchi al lor s-a oferit să-i găzduiască când le-au murit părinții și îl sună la telefon să-l anunțe că vor merge la el.

Doruk încearcă din răsputeri să-i cucerească inima lui Asiye, care nu are încredere în el!

Kadir demisionează și cu banii primiți cumpără bilete de autobuz. Plecarea sa este un pretext bun de a se despărți de Susen, cu care a început o relație, deși o iubește pe Melisa și totul pentru a nu-și rănii fratele. El își ia rămas bun de la Melisa, care se întristează și când fratele ei Doruk află că vor pleca, îi mărturisește lui Asiye că o place și că este dispus să se schimbe pentru ca ea să aibă încredere în el.

Pe de altă parte, după moartea subită a lui Kenan, Akif se simte copleșit de muncă. Între timp, zilele au trecut și medicii le dă vești bune familiei lui Orhan, care este în afara oricărui pericol și va putea merge.

Orhan este foarte supărat pe Şengül, care a alungat copiii din casă şi le-a luat banii. Relația dintre cei doi se înrăutățește și soțul ei o amenință cu divorțul. Când copiii sunt pe cale să se urce în autobuz, Orhan află de la Sahin că nepoții săi vor pleca la el. Orhan de supărare părăsește spitalul și reușește să îi oprească.

Akif urmează sfatul lui Sengül și încearcă să-l convingă pe Ömer să-și retragă plângerea împotriva lui Berk, oferindu-i o sumă mare de bani. Când Ömer acceptă oferta lui Akif, apar tensiuni între el și fratele său Kadir.

Între timp, Berk este eliberat și primul lucru pe care îl face, este să-i viziteze pe colegii săi, pe care îi insultă, afirmând că s-au lăsat cumpărați de bani. Cei doi frați se ceartă din cauza banilor. Ömer, pleacă de acasă, primește o invitație surpriză în timp ce nu știe unde să meargă.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1518655