Totul pentru familia mea, prezentare și distribuție

Totul pentru familia mea, prezentare și distribuție

Despre ce este vorba în serialul Totul pentru familia mea/Kardeşlerim?

Povestea din Totul pentru familia mea se învârte în jurul lui Kadir, Ömer, Asiye și Emel, patru frați care își pierd părinții din cauza unor circumstanțe nefericite. În ciuda suișurilor și coborâșurilor lor, ei sunt mereu acolo unul pentru celălalt. Dar în curând adevărul despre moartea părinților lor începe încet să se dezvăluie și nimic nu va rămâne la fel.

Iată rezumatul și distribuția serialului turcescKardeşlerim“:

Rezumatul serialului

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” relatează povestea sfâșietoare a patru frați a căror viață se întoarce cu susul în jos atunci când ambii părinţi mor. Kadir, Omer, Asiye și Emel se trezesc orfani și pentru a rămâne uniți trebuie să lupte împotriva adversității.

Această poveste de familie începe cu Veli și Hatice, un cuplu fericit, bine închegat, care a avut patru copii: Kadir, Omer, Asiye și Emel. Deșii locuiesc într-un cartier umil și nu sunt bogați, formează o familie fericită plină de dragoste care se respectă. Împreună cu părinții lor, Hatice și Veli, micuța familie duce o viață liniștită.

Veli lucrează pe un șantier care aparține unei mari companii. În fruntea acestei mari companii sunt doi acționari. Familia Atakul și familia Manyasli. Hatice lucrează ca menajeră în casa uneia dintre familii.

În primul episod din serial, Hatice vede ceva ce nu ar fi trebuit să vadă. Ea îl prinde pe Akif în pat cu Susan Manyasli, soția partenerului său.

În aceea zi, Hatice acceptă ca Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), să o conducă acasă, în loc să meargă pe jos. Bărbatul încearcă să o convingă să nu-i divulge secretul, oferindu-i o sumă mare de bani. Din cauza circumstanțelor au un accident în care ea este rânită grav și moare la spital. Akif face tot posibilul pentru a ascunde ca si el a fost în mașina pe care o conducea șoferul său.

Akif se asigură că nimeni nu va afla ce s-a întâmplat cu Hatice sau Veli, dar există un lucru pe care nu-l știe. O persoană din umbră a înregistrat când a avut loc moartea lui Hatice și se folosește de acest sacrat pentru a-l șantaja pe Akif. El nu știe ce să facă și trebuie să fie de acord cu tot ce îi cere acea persoană.

Veli nu poate accepta că soția sa a murit accidental, deoarece totul i se pare foarte ciudat. După multe investigații, el descoperă că Akif a fost implicat și îl confruntă.

Cei patru protagoniști – doi băieți și două fete – pe nume Kadir, Omer, Asiye, şi Emel vor trece printr-o succesiune de suferinţe și parcă nu este de ajuns că și-au pierdut mama, își pierd și tatăl, atunci când Veli îl confruntă pe Akif. În timp ce cei doi bărbați sunt la șantier, Akif Atakul îl ucide pe Veli.

Patru fraţi rămân orfani după o serie de evenimente tragice și pe parcurs vom afla că în spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul, un bărbat influent, care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

Din acel moment devin mult mai uniți și se sprijină reciproc, în fiecare moment de durere și slăbiciune. Ei încep o luptă pentru viață. Aceste împrejurări îi apropie de Akif, un bărbat fără scrupule responsabil pentru nenorocirea pe care o trăiesc.

Kadir, Ömer, Asiye și Emel vor rămâne singuri și fără bani, fiind nevoiți să trăiască în condiții improprii, trec rudele lor refuză să-i ajute. Când cei patru frății sunt alungați din casă de proprietarul locuinței, caută refugiu în casa unchiului lor pe nume Orhan, care îi primește la el. Dar Şengül, soția unchiului lor, îi alungă și ei vor găsi refugiu în hambarul din curtea casei.

Kadir (interpretat de Halit Özgür Sari), fratele mai mare, în vârstă de 19 ani, este dispus să își dea viața pentru frații săi și devine protectorul lor. Singurul lui scop este să le susţină acestora educaţia şi să le facă viața mai frumoasă.

În ciuda piedicilor din calea lor, cei patru frați vor face totul pentru a rămâne uniți și pentru a trece împreună peste adversitate. Dar, încetul cu încetul, vor fi dezvăluite mari secrete și vor fi dezvăluite circumstanțele din jurul morții părinților lor.

Iubirea reciprocă și amintirea vie a părinților lor, le va da putere și îi va ajuta să învingă toate obstacolele și încercările din calea lor.

În următoarele episoade din “Totul pentru familia mea”, Akif le va acorda lui Omer şi Asiye dreptul de a studia în liceul privat pe care îl deţine, fără a plăti taxele şcolare. Kadir, cel mai mare dintre frați, va lucra în cantina liceului. Aybike și Oğulcan, verii lor, vor fi și ei înscriși la acel liceu pentru bogați.

În cadrul liceului Atakul, Kadir, Omer, Asiye, Aybuke și Oğulcan îi vor cunoaște pe ceilalți studenți ai colegiului. Doruk și Melisa Atakul, copiii lui Akif Atakul, precum și Harika, fiica lui Susan, învață în același liceu.

Această nouă viață, în care victimele se întâlnesc cu cei responsabil de moartea părinților, Kadir va face tot ce este necesar pentru a-și proteja frații și surorile și a-și ține familia unită.

Dar odată ce adevărul despre moartea părinților lor va începe iasă la iveală, nimic nu va mai rămâne la fel.

Lupta pentru viață îi va face să se maturizeze și îi va transforma în oameni diferiți. Animozitatea va crește rapid între cele două clanuri, dar dragostea își va găsi locul și din aceste întâlniri se vor crea cupluri.

O poveste a depășirii cât mai multor încercări pentru a supraviețui!

Muncește, studiază, depășește… Asta trebuie să facă acești patru frați care nu încetează să aibă obstacole în viață.

Totul pentru familia mea

Și când lucrurile par să se liniștească, adevărul despre moartea părinților săi iese la iveală.

Acest lucru va aduce consecințe grave deoarece șeful familiei, Kadir, este iubitul Melissei, care este fiica cea mai mică a lui Akif, ucigașul lui Veli și Hatice.

Și nu numai, Asiye va suferi din cauza trecutului misterios, ci și Doruk, fiul lui Akif, care s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa fată.

Această poveste de depășire, dramă și dragoste te va încânta și te va ține lipit de micile ecrane…

Personajele principale din Kardeşlerim

Kadir este fratele mai mare, care după moartea părinților săi, preia responsabilitatea fraților săi. Acest tânăr de 19 ani va face totul pentru a compensa absența părinților, în special pentru Emel, surioara lui cea mică.

Omer este fratele geamăn al lui Asiye, un adolescent inteligent, care este forța de fratele său să-și continue studiile. Spre deosebire de Kadir, Omer nu își acceptă destinul. El este foarte ambițios și își dorește să iasă din precaritatea în care trăiește.

Asiye este o tânără frumoasă care este cunoscută pentru bunătatea ei. Ea are o inimă bună și este foarte naivă și sinceră. Ea va atrage rapid atenția lui Doruk Atakul, fiul bărbatul lui care a omorât părinții.

Emel este cea mai mică dintre frați. Ea este încă o fetiță și nu este în stare să plângă pierderea părinților ei, însă le simte lipsa și este tristă.

Doruk Atakul este fiul lui Akif. El este cel mai popular tânăr din școală și este mereu în centrul atenției. Bogat, popular și arogant, el se va schimba totuși când o va întâlni pe Asiye, fata care îi va fura inima.

Melisa Atakul este fiica lui Akif și sora lui Doruk. Ea este o tânără simpatică care va deveni rapid apropiată de Omer și Asiye. Dar mai ales Kadir este cel care o va interesa cel mai mult și îi va mărturisi rapid sentimentele ei pentru el.

Harika este fiica lui Susan, o fată răutăcioasă care nu îi suportă pe Omer și Asiye. La începutul serialului Kardeşlerim, Harika şi Doruk sunt într-o relaţie, dar apoi Doruk o va părăsi și fata va căuta răzbunare.

Succesul serialului turcesc Kardeşlerim se bazează parțial pe scenariu, dar mai ales pe distribuție. Actorii care joacă rolurile lui Kadir, Omer Asiye sau chiar Doruk sunt în centrul atenției.

Informații despre serialul turcesc Kardeşlerim

Serialul Kardeşlerim a fost difuzat in 20 februarie 2021, pe postul ATV.

Gen: dramă/serial pentru tineret
Scenariul: Gül Abus Semerci
Regizor: Serkan Birinci
Producator: Nazli Hepturk
Compania de producție: NGM Media
Canal de difuzare: ATV
Durata episoadelor: 120 minute

Această nouă producție include o distribuție de actori respectați precum Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete și Fadik Sevin Atasoy și tineri promitatori precum Yiğit Koçak, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coșkun, Aylin Akpınar și Onur Seyit Yaran, printre altele.

„Totul pentru familia mea” este produs de NGM Media și nume celebre precum Nazli Hepturk apar în producția executivă. Această dramă este regizată de Serkan Birinci și scenariști precum Gül Abus Semerc.

Compoziția muzicală este responsabilă de Alp Yenier, un muzician, compozitor și compozitor de coloane sonore turcești, care a lucrat la mai multe seriale de succes internaționale.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1517114

Sursa foto/info: www.atv.com.tr