Trio-ul perfect: Bariș-Zeynep-Mehdi! (Prizoniera Destinului)

Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol joacă rolurile principale în popularul serial, Prizoniera Destinului. Însă noul nume care s-a alăturat poveștii este Engin Öztürk în rolul lui Bariș. Engin Oztürk, care s-a alăturat distribuției celui de-al doilea sezon al serialului „Prizoniera Destinului”, a cucerit iremediabil publicul prin comportamentul său de gentleman.

Engin, cunoscut pentru rolul său din Suleyman Magnificul, în rolul Prințului Selim (al treilea copil al lui Hürrem și Suleyman), îl interpretează pe nimeni altul decât carismaticul Bariș. Personajul a cărui sosire va afecta foarte mult viața de cuplu a lui Zeynep (Demet Ozdemir) cu Mehdi (Ibrahim Celikkol).

Personajul interpretat de Engin va schimba foarte mult viața personajului principal Zeynep!

Bariș, care este șeful avocatei Zeynep, este educat și empatic și poate îndruma cealaltă persoană cu privire la problemele cu care se confruntă. Cuvintele personajului lui Barıș după aderarea sa în serial stârnesc foarte mult interesul telespectatorilor.

Eylem Canpolat, scenarista serialului, a atras atenția că în noul sezon (sezonul 2) vor dezvălui trecutul personajului Mehdi. Următoarele episoade se vor concentra asupra trecutului misterios și a deciziilor importante pe care trebuie să le ia Mehdi.

Engin Öztürk îl înlocuiește pe İbrahim Çelikkol în Prizoniera Destinului?

Faimoasa actriță s-a adaptat rapid la noua schimbare alături de personajul Barıș, iar fanii serialului au văzut că Zeynep și personajul ei se potriveasc poveștii.

Se îndrăgostesc și apoi divorțează: Serialul Prizoniera Destinului cu Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol în rolurile principale, ar putea aduce în prim plan unele schimbări. Deși aceste două personaje, Zeynep și Mehdi au fost întotdeauna în centrul poveștii, se vede clar că povestea lor de iubire nu va mai fi la fel ca înainte. Povestea lor de viață și decizia subită de a se căsători, ne-a dovedit că și într-un mariaj forțat există iubire după căsătorie, însă acea relație nu va dura.

În timp ce publicul a început să se sature de povestea care a avut loc în locuri similare, odată cu sosirea lui Barıș, scenele triste au început să se schimbe și să se coloreze. Iar locațiile de filmare ale serialului, care se desfășurau într-un mediu plictisitor au început să se schimbe. Și odată cu aceste schimbări, diferite subiecte au început să apară în prim plan.

O altă caracteristică a personajului lui Barıș sunt determinările sale din serial

Barıș, care la început a avut unele unele probleme cu Zeynep, acum o sprijină și încearcă să o ghideze, ba chiar îl și urmărește pe Mehdi pentru a-i oferi siguranță avocatei. Iar Mehdi, care nu vrea să o piardă pe Zeynep în fața acestui tânăr, face un efort surprinzător să le urmeze fiecare mișcare.

În cel de-al 20-lea episod al serialului Prizoniera destinului, există o scenă în care personajul lui Barıș a făcut un rezumat oficial al serialului într-o singură frază. Barıș a luat următoarea hotărâre cu privire la Zeynep:

„Ți-ai stricat viitorul pentru o copilărie pe care mama ta adevărată nu ți-o putea oferi și nu ai fost alături de ea”. Văzând mizeria, durerea, drama și nefericirea mamei sale, bunăvoința lui Zeynep este acum folosită de mama ei Sakine (Zulal Gencer Erkay).

Percepția că personajul lui Mehdi este mai mult o amenințare pentru Zeynep decât soțul și partenerul ei de viață a început să prindă rădăcini în serial.

Barıș, care în cel de-al 24-lea episod din Prizoniera Destinului va încerca să o protejeze pe Zeynep de Mehdi, a stârnit curiozitatea fanilor, care au început să le placă și mai mult povestea din serial.

Caracterul lui Mehdi va evolua într-un personaj rău!

Faptul că Mehdi a găsit-o pe Zeynep în casa în care locuia cu Barıș, l-a schimbat complet. Iar comportamentul său înspăimântător dezvăluie faptul că a evoluat într-un personaj rău din poveste. Acest lucru va evidenția caracterul blând a lui Barıș și mai mult. De asemenea, fratele lui Barıș, Savaș, își face apariția în scenele din serial. Aceasta înseamnă că scenele lui Engin Öztürk vor crește și va ocupa un loc mai dominant în poveste.

Savas, Zeynep și Mehdi

În timp ce Mehdi este discreditat cu ceea ce face, Barıș crește în ochii tuturor. Această situație îi permite lui Engin Öztürk să iasă mai mult în evidență. Iar poziția lui Barıș, adevăratul om al poveștii pe care personajul lui Mehdi o continuă de mult timp.