Uite cu cine a fost văzut Akın Akınözü (MIRAN)!

Akın Akınözü, Miran din Hercai a fost surprins la mall
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Uite cu cine a fost văzut Akın Akınözü (MIRAN)!

Akın Akınözü, Miran din Hercai a fost surprins la mall

Akın Akınözü, cunoscut pentru rolul din Hercai, serialul care i-a adus faima, astfel crescându-și rapid baza de fani cu personajul „Miran”, și-a început noul proiect. Actorul are rolul principal în serialul „Jocul Destinului”. Akınözü, actorul principal al serialului, a devenit noul idol al hispanicilor cu serialul Hercai, care a început să difuzeze pe canalul Telemundo din SUA.

Akın Akınözü, care se pregătește să revină în forță pe ecrane cu serialul „Jocul destinului”, a fost văzut la Zorlu AVM, cel mai popular centru comercial din Istanbul.

Cine au fost invitații celebrului actor cu care s-a expus în centrul comercial?

Iată oaspeții surpriză ai lui Akınözü …

Când actorul i-a întâlnit pe reporteri, le-a răspuns la toate întrebările adresate. Celebrul actor, care a spus că are oaspeți din străinătate, a spus că îi ia cu el la cumpărături de fiecare dată când are timp.

În timp ce actorul nu vorbește despre căsătorie, fanii ei se întreabă când frumosul actor se va căsători. Se știe că are o relație fericită cu iubita sa Sandra Pestemalciyan și cam atât.

Spunând că își duce oaspeții din străinătate într-un turneu și că ei vin în Turcia pentru cumpărături, Akınözü a mai spus:

„Mama și prietenul colegului meu de cameră din străinătate au venit la Istanbul. Eu ii găzduiesc aici și încerc să le arăt cât mai mult lucruri posibil. ”

Akinozu are vești bune pentru fanii săi, care sunt triști pentru că nu a mai fost pe ecran de mult timp.

Știri importante despre Akın Akınözü!

Îndrăgitul actor va apărea în serialul „Destinul meu” alături de Öykü Karayel și Sarp Apak. Pregătirile pentru serial au început deja. Fanii celebrilor actori au fost foarte mulțumiți de această veste.

CÂND ÎNCEPE JOCUL DESTINULUI?

Deși data difuzării serialului „Jocul destinului” nu a fost încă stabilită, s-a anunțat deja ca Sarp Apak și Öykü Karayel îl vor însoți pe Akın Akınözü într-o noua poveste.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1448058

Sursa: Snob Magazine