Mă numesc Zuleyha: Momente tensionate la filmări! 

Un nou scandal s-a iscat pe platoul de filmare al serialului Bir Zamanlar Çukurova - Mă numesc Zuleyha

Un nou scandal s-a iscat pe platoul de filmare al serialului Mă numesc Zuleyha!

Bir Zamanlar Çukurova: Momentele tensionate nu lipsesc de pe platourile de filmare! 

Un nou scandal s-a iscat pe platoul de filmare al serialului Bir Zamanlar Çukurova – Mă numesc Zuleyha!

Unii oameni ar putea crede că viața actorilor este ușoară! Dar in realitate lucrurile nu se întâmplă tocmai așa. Se pare că nu doar în Hercai au luat amploare scandaluri pe platoul de filmare, creând o atmosferă neplăcută, ci și în serialul “Mă numesc Zuleyha”.

Știri similare despre certurile de pe platourile de filmare, au mai apărut și înainte și se știa că uneori existau momente tensionate, chiar dacă se întâmpla rar. 

Afirmația că Kerem Alıșık, care interpretează personajul lui Fekeli, a avut unele neînțelegeri pe platou, a apărut la TV100 

Potrivit știrilor și a jurnalistei Birsen Altuntaș, a apărut o tensiune între Kerem Alıșık (Fekeli) și Murat Ünalmıș, actorul care interpretează personajul lui Demir. Cu ceva timp în urmă, au existat afirmații potrivit cărora Uğur Güneș (Yilmaz) ar fi vrut să părăsească proiectul pentru că nu se simțea confortabil cu atmosfera tensionată din serial.

Zvonurile cu privire la aceste neînțelegeri, indică faptul că atmosfera de pe platoul de filmare din Adana, este tensionată din când în când. Spre sfârșitul celui de-al treilea sezon și continuând în cel de-al patrulea sezon, s-a dovedit că a existat o discuție dură între Kerem Alıșık și Murat Ünalmıș. 

Potrivit zvonurilor, problema a luat amploare și procurorul Timur a mers la Adana și a intervenit între cei doi actori și s-au calmat spiritele. 

Cu toate acestea, s-a dezvăluit că atmosfera nu s-a calmat ieri și inca există tensiune pe platou. Se spune că Murat Ünalmıș, care a fost deranjat de conversațiile dintre regizorul Murat Saraçoğlu și Kerem Alıșık despre schimbarea unei scene, a intervenit. Murat Saraçoğlu a obiectat, afirmând că „scenariul a fost manipulat” și astfel au luat amploare neînțelegerile dintre cei doi actori. De asemenea, au apărut zvonuri că Alıșık l-ar fi insultat ​​pe Ünalmıș în timpul acelei discuții. 

Din cauza acestor neînțelegeri, regizorul Saraçoğlu a oprit filmările din cauza aceste tensiuni și discuția înregistrată a fost trimisă producătorului.

Momentele tensionate de pe platourile de filmare, care se transformă în certuri, se pare că se datorează și condițiilor de muncă prea solicitante și epuizante.

Despre ce este vorba în serialul turcesc “Mă numesc Züleyha”?

A fost odată, ca niciodată, Züleyha și Yılmaz, doi îndrăgostiți care odată ce au ajuns pe meleagurile Çukurovei, soarta a fost nemiloasă și i-a despărțit. La Istanbul în anii 70, Zuleyha și Yilmaz trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și intenționează să se căsătorească, însă vor întâmpina mari dificultăți până își vor putea îndeplini visul.

Zuleyha (Hilal Altinbilek), o tânără frumoasă și educată, care trăiește la Istanbul alături de fratele ei vitreg pe nume Veli și soția acestuia. Ea este o croitoreasă pricepută și o fată muncitoare, care lucrează la o croitorie într-un cartier select și creează haine pentru doamnele din înalta societate.

Yilmaz (Ugur Guneș) este un tânăr cu mult bun simț și muncitor, care și-a pierdut familia și a fost crescut de unchiul Ayhan, care îl iubește ca pe propriul său fiu. El lucrează ca mecanic la un service auto și singura lui preocupare este să o facă fericită pe Zuleyha.

Povestea serialului se mută în Çukurova din regiunea Adana, atunci când cei doi îndrăgostiți trebuie să părăsească Istanbulul, temându-se pentru siguranța lor, deoarece fratele vitreg al fetei a vândut-o unui mafiot.

După ani de suferințe și speranță că vor fi din nou împreună și vor forma o adevărată familie, soarta dă semne că le va îndeplini marele vis, însă doar le-a înșelat așteptările. Dar când credeau că în sfârșit s-au regăsit și că vor avea parte de fericirea mult visată, un accident cumplit va schimba din nou viețile celor doi veșnic îndrăgostiți.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1411683
2 Comments
    1. Tot am vrut să vorbim despre clipurile video și pregătirea canalului pentru afișare de anunțuri. Dar astfel de conversații nu prea sunt ok în YouTube. Te-ai gândit ce vei face?