Interviu special cu Demet Özdemir (ZEYNEP)

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç.jpg
Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Valentine’s Day: Interviu special cu Demet Özdemir [Zeynep din Prizoniera Destinului]

Frumoasa actriță Demet Özdemir (Zeynep) nu a refuzat solicitarea de interviu a jurnaliștilor, care a avut loc în Yeniköy în 13 februarie. Özdemir a vorbit atât despre viața ei privată și relația cu iubitul ei, Oğuzhan Koç, cât și despre despre serialul „ Doğduğun Ev Kaderindir”.

Talentata actriță, care este îndrăgostită de cântărețul Oğuzhan Koç, a clarificat recent unele detalii despre ea.

Restricții alimentare pentru a-ţi păstra silueta: NU

Poți mânca desert?

La această întrebare, Demet Ozdemir a răspuns foarte hotărât: “Desigur, de ce să nu pot? Eu mănânc de toate. Hamburger, cartofi … Prietenii mei știu asta foarte bine. Chiar și astăzi am mâncat chiar și produse de patiserie foarte bune.

Silueta perfectă – Principii sănătoase pentru întreținerea formei fizice: DA ✓

„Acordați atenție la formele corpului prin fitness și cum vă gestionați timpul?”

Cu privire la întrebarea de mai sus actrița a răspuns: “Un pic de stres, un ritm de lucru puțin intens, desigur în acest fel mă întrețin. Nu am prea mult timp să fac sport” …

„SUNT FERICITĂ CÂND VĂD CĂ SUNT APRECIATĂ”

Demet Özdemir

Exprimă ceea ce simți după cei nouă ani de când ai intrat în acest sector.”

Özdemir a spus: „Am muncit foarte mult. Chiar trăiesc lucruri dincolo de visele mele. Proiectele pe care le-am făcut în special. Mă simt foarte bine, am realizat multe lucruri, dar am un drum foarte lung înainte. Sper că voi putea continua mereu în aceeași dinamică. “Pentru că îmi place foarte mult să fac această profesie. Când sunt apreciată, sunt foarte fericită, atât familia mea, cât și eu”.

„Plănuiești să faci afaceri pe platforma digitală?”

La întrebarea dacă își dorește să intre într-un proiect cu un serial sau film care va fi difuzat pe platforma digitală, frumoasa Demet Özdemir a spus: „Nu s-a anunțat un astfel de film. Dar mă gândesc să fac, voi lucra și nu va avea o vacanță în vară. Nu pot spune decât genul filmului, va fi o comedia romantică. În afară de asta, nimic nu este clar. Mi-a fost dor pentru că a dat roade.

„NU TRĂIM ÎN ACEEAȘI CASĂ”

Demet Özdemir

„Ce spune Oğuzhan Koç despre partenerul tău din film?

Cuvintele frumoasei actrițe: „Nici aici nu pot improviza. Nu mai am cuvinte”. Iar atunci când i-au amintit de fotografiile romantice pe care le-a împărtășit cu iubitului ei, Özdemir a spus:” Sunt fericită. Totul este în regulă “.

„Afirmațiile potrivit cărora te vei muta în aceeași casă cu Oğuzhan Koç”

„Nu există așa ceva! S-a scris chiar că am rămas la Rıfat și Yücel în timp ce casa mea era în faza de construcție. Eu nici măcar nu știu unde este casa lui Rifat. Nu există așa ceva ca să trăiești în aceeași casă – a spus actrița.

“FIECARE ZI ESTE DEJA FRUMOASĂ”

DEMET ÖZDEMIR

“Ziua Îndrăgostiților este o zi specială pentru tine?”

“Cred că este un lucru memorabil, care s-a stabilit fără să vrem în subconștientul nostru, cât de special și de important ar trebui să fie. Dar dacă mă întrebi pe mine, nu contează atât de mult. Fiecare zi este oricum frumoasă.” – a spus frumoasa actriță.

Sursa foto/info: https://www.milliyet.com.tr