WandaVision (Serial TV 2021) – Review și Prezentare

WandaVision - Serial TV 2021

WandaVision – Review și Prezentare

“Wanda Maximoff și Vision, care în sfârșit încep să ducă o viață normală într-un oraș din Westview și încearcă să-și ascundă puterile, ei suspectează că se întâmplă ceva în neregulă în oraș. De când sunt introduse televiziunile, simt că lucrurile încep să se schimbe în acel oraș”.

După cum știți deja, acest serial TV ne va spune povestea lui Vision și Wanda după incidentele din „Avengers: Endgame”. Odată ce Wanda și Vision încep să trăiască împreună o viață normală și simplă într-un oraș din Westview, constă că ceva s-au schimbat. În timp ce amândoi își ascund superputerile lor, suspectează că ceva nu este în regulă în zona lor. Și atunci când investighează întreaga problemă, descoperă că “ERA” televiziunii schimbă totul în ceva rău și o organizație ocultă lucrează în secret împotriva oamenilor. Așa că Wanda și Vision trebuie să lupte pentru a salva oameni nevinovați, altfel lucrurile se vor înrăutăți.

Data de lansare și alte informații despre serialul TV WandaVision:

Când va fi lansat serialul WandaVision?

În prezent, aceast serial TV este programat să fie lansat digital pe Disney + Hotstar pe 15 ianuarie 2021.

Filmul „WandaVision” este un serial de televiziune bazat pe acțiune, fantezie cu super-eroi de la Hollywood, realizat de studiourile Marvel, în regia lui Matt Shakman și produs de Jac Schaeffer. Cinematografia este realizată de Jess Hall, iar Kevin Fiege și Jac Schaeffer sunt coproducătorii executivi ai acestui film.

Scenariul se bazează pe romanul intitulat „Scarlett Witch” scris de Jack Kirby și Stan Lee și romanul „Vision” scris de Roy Thomas și Stan Lee. Acest serial TV va prezenta povestea lui Wanda și Vision, după evenimentele din filmul „Avengers: Endgame (2019)”.

Aceast serial TV este una dintre acele serii pe care Marvel le-a dezvoltat până în septembrie 2018, pentru compania-mamă Disney + și serviciile de streaming. Marvel a anunțat că acest serial se va baza pe acele personaje cu super-puteri, din Marvel Comics, care nu au filmele lor separate.

Producătorii au dezvăluit în plus că actorii și actrițele care au jucat rolurile din filmele anterioare își vor relua rolurile în acest serial. La sfârșitul lunii octombrie 2018, Paul Bettany și Elizabeth Olsen au fost distribuiți pentru a juca rolurile principale din acest serial.

În aprilie 2019, Marvel și Disney + au anunțat oficial serialul cu titlul „WandaVision”. Conform unor rapoarte, vor exista șase episoade în această serie. Iar bugetul pentru fiecare episod este de aproximativ 25 milioane USD.

Locațiile în care au avut loc filmările la serialul WandaVision

Unde au avut loc filmările la serialul WandaVision?

Filmările principale pentru această serial TV au început în noiembrie 2019 în Atlanta și Georgia. Dar, conform unor rapoarte, filmările s-au făcut și la sfârșitul lunii septembrie în Los Angeles și California. Unele scene au fost filmate și în zona metropolitană din Atlanta. Dar din cauza pandemiei covid-19, filmările au fost oprite în martie 2020 și apoi a fost reluate în iulie 2020. Iar filmarea a fost finalizată recent la jumătatea lunii noiembrie 2020. Vă fi prima serie din faza a patra a MCU constând în șase episoade. Serialul va avea premiera digitală pe Disney + din 15 ianuarie 2020.

Două clipuri scurte și trailerul acestei serii au fost lansate recent pe YouTube de Marvel Entertainment.

Actorii care fac parte din distribuția serialului WandaVision

Distribuție: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Ket Dannings, Kathryn Hahn, Evan Peters, Teyonah Parris, Randall Park,Jolene Purdy, Benedict Cumberbatch, Fred Melamed.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com